Kvarterslokalen

Kvarterslokalen i Malma Backe får bokas av alla boende över 18 år.

Du ser bokning i menyn efter att du loggat in. Du kan logga in genom någon av föreningarna eller genom informationen som finns utanför kvarterslokalen.

Kvarterslokalen är uppdelad i två delar. Den ena är en större möteslokalen medan den andra innehåller ett mindre pentry (som kan användas för uppvärmning av mat). Dessa två lokaler kan bokas var för sig. Vardera lokal kostar 100 kronor att boka, bokas båda kostar det följdaktligen 200 kr.

I utrustningen ingår 30 stolar, 5 bord och ett större klaffbord. Fler stolar och bord finns tillgängligt. Det finns även kyl, frys, diskmaskin och kaffebryggare. Rik tillgång till tallrikar, bestick glas, muggar med mera. Från lokalen finns en dörr ut mot parkområdet.

Den som hyr lokalen får disponera den mellan klockan 11.00 dagen den är bokad till klockan 11.00 dagen därefter (om inget annat är överenskommet). Eventuella skador eller saknade föremål ersätts av den som hyr lokalen. Ett avtal gällande överlåtelsen av lokalen tecknas för den period den uthyres.

I lokalen får maximalt 50 personer vistas samtidigt enligt brandmyndigheterna.