Fiber in i radhusen nästa vecka

Under nästa vecka kommer arbetet påbörjas med att dra fiber in i samfällighetsföreningens radhus. I detta första skede kommer fiber endast dras fram till första telejacket i radhuset (vilket oftast är i den inre hallen). Vid ett senare tillfälle kommer extrauttag monteras i vardagsrum och på övervåning.

För att installatören, ELTEL Networks, ska kunna dra in fibern i huset behöver de tillgång till radhuset. Installatören kommer gå ut med information (i respektive brevlåda) om när de behöver tillgång till just ditt radhus. Tyvärr blir det dock med väldigt kort varsel eftersom arbetet ska påbörjas redan nästa vecka. ELTEL Networks beklagar detta! Samfällighetsföreningen har inte tillgång till någon huvudnyckel så det är upp till varje enskild fastighetsägare att ge installatören tillträde.

Om du har några frågor angående installationen av fiber i radhusen så går det att kontakta någon av följade personer på ELTEL Networks...

  • Anders Falk, 021-818600
  • John Eriksson, 018-685455
  • Mats Pettersson (projektledare), 0292-50490

Om ni har några frågor angående installationen av fiber i stort går bra att skriva till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .