Dörrförsäljare

Ett företag knackar dörr i området och erbjuder sig att byta lås på bland annat altandörrar. Vi vill uppmärksamma att detta inte betalas av samfällighetsföreningen eller någon av bostadsrättsföreningarna utan direkt av dig. Ingen av föreningarna har upphandlat detta utan företaget är här på eget initiativ.

Problem med eluttaget i carporten?

eluttag

Om det inte verkar komma ström ur eluttaget (motorvärmaruttaget) i carporten, trots att displayen lyser som vanligt, kan det bero på att en säkring har slagit av elektriciteten. Genom att trycka in den svarta knappen under locket (se bilden till höger) kan du dock återställa detta och åter få ström ut till bilen. Tryck in knappen så långt det går.

Läs manualen för mer information om motorvärmaruttaget.

Trivsel- och städdag 13 maj

kvastSöndagen 13 maj är det dags för trivsel- och städdag i området. Dagen är ett samarbete mellan samfälligheten och bostadsrättsföreningen Vårdsätra och riktar sig således till alla boende i området.

Under dagen hoppas vi att följande ska bli gjort...

1. Tvätta ut soprummen
2. Plantera blommor
3. Fylla på med sand i sandlådorna
4. Fylla på med matjord på de gemensamma rabatterna
5. Bygga skydd till sandlådorna
6. Målning av lekstugan på 4:ans gård (den skrapade vi bara förra trivseldagen)
7. Ett staket mellan 5:an och 7:ans carportar (där stegen hänger) är ruttet och behöver fixas ett nytt
8. Snygga till fotbollsplanen i skogen.

Därutöver kommer det förhoppningvis bli den sedvanliga korvgrillningen och tipspromenad. Om ni vill hjälpa till med planerandet och förberedandet av dagen får ni gärna kontakta Olga Pettersson (6A) eller skriva till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

 

Bilder från städ- och trivseldagen

brandbilWebbsidan med bilder från området är nu uppdaterad med några bilder från städ- och trivseldagen 2012.

Kontakta gärna Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni har några andra bilder från området som vi kan lägga upp här. 

http://malmabacke.se/bilder

Cykelstölder

I slutet av förra veckan stals ett större antal cyklar från flera gårdar i området. Det finns således anledning att vara extra noggranna med att låsa cyklarna och om möjligt låsa in dem i ett förråd.